Referenties

Ruud en Sita - Rijsbergen

ruud-en-sita

Wat heeft Jozefs Timmerwerken voor je gedaan?

Jozefs Timmerwerken heeft een grote uitbouw achter onze woning gemaakt: een veranda en een royale woonkeuken met directe toegang tot de inpandige garage.

 

Hoe heb je de samenwerking ervaren?

We zijn zeer tevreden over het traject dat we met Jozef hebben doorlopen. Het meest naar voren komende pluspunt is de persoonlijke en vakkundige begeleiding waarbij Jozef steeds weer onze wensen centraal zet. Alles is bespreekbaar.

Wat vind je van het eindresultaat?

We zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Jozef is een vakman. We hebben er een geweldige leefruimte bij gekregen waar we elke dag weer van genieten!

Tessa – Breda

tessa

Wat heeft Jozefs Timmerwerken voor je gedaan?

Jozef heeft mij geholpen om van een vervallen jaren '50 appartement een thuis te maken.  Samen hebben we een plan van aanpak gemaakt waarbij ik en mijn vader zeer nauw betrokken werden. Jozef legde alles duidelijk uit en kon ons goed vertellen hoe bepaalde zaken konden worden aangepakt.

 

Hoe heb je de samenwerking ervaren?

Het is erg prettig om met Jozef samen te werken. Hij denkt mee en komt met ideeën: hij is echt betrokken. Ik voelde me een onderdeel van het verbouwingsteam. Vol trots vertel ik nu dat ik zelf een muur heb gemetseld terwijl ik daarvoor nog nooit een hamer heb vastgehad.

Wat vind je van het eindresultaat?

Het is een wereld van verschil hoe het appartement er nu uitziet! Met Jozefs hulp heb ik er echt een thuis van kunnen gemaakt.

Jeroen en Virginia – Eindhoven

jeroen-en-virginia

Wat heeft Jozefs Timmerwerken voor je gedaan?

Jozef heeft ons advies gegeven over de mogelijk- en onmogelijkheden van ons nieuwbouwhuis. Hij heeft onze plannen bekeken en opties en ideeën aangeboden. Van twee kamers heeft hij een grote badkamer gemaakt. Daarnaast heeft hij een extra verdieping in de zolder gelegd, waarmee we twee extra kamers kregen. Verder heeft hij alle muren afgewerkt, de vloeren gelegd, de dakramen gezet en het sanitair afgewerkt.

Hoe heb je de samenwerking ervaren?

Het meest prettige van onze samenwerking was het vertrouwen, het persoonlijk contact en het meedenken. Je merkt dat Jozef graag iets wil neerzetten waar hij trots op is, waardoor hij van nature die stap extra zet.

Wat vind je van het eindresultaat?

We zijn erg gelukkig met het resultaat! Onze eigen ideeën zijn mooi uitgewerkt en Jozef heeft daar echt iets aan toegevoegd. Zijn aanpak heeft ervoor gezorgd dat ons huis echt een thuis is geworden.

Jozef levert vakwerk, werkt secuur en netjes en heeft veel oog voor detail. Hij werkt alsof hij in zijn eigen huis bezig is en dat voelt voor ons heel fijn

Bas en Angelique – Etten-Leur

bas-en-angelique

Wat heeft Jozefs Timmerwerken voor je gedaan?

Jozefs Timmerwerken heeft bij ons een aanbouw aan de gehele achterzijde van de woning gerealiseerd.

Twee jaar later heeft Jozef ook een dakkapel op onze zolderverdieping gemaakt waardoor wij een vierde slaapkamer en wasruimte erbij kregen. De dakkapel is door hem zelf opgebouwd waardoor we optimaal gebruik konden maken van de gehele breedte van ons huis.

Hoe heb je de samenwerking ervaren?

Jozef neemt altijd de tijd om alle zaken door te spreken en mee te denken om onze wensen te vervullen. Van lichtstraat tot spotjes die het geheel afmaken tot het zonnescherm dat teruggehangen moest worden aan de buitenzijde. Daarnaast werkt Jozef erg netjes.

Wat vind je van het eindresultaat?

Samen met onze drie dochters zijn wij ontzettend blij met de aanbouw en dakkapel. Wij genieten elke dag van de extra ruimte door deze uitbereidingen.