Ralph en Nelleke – Breda

Jozef heeft de voorbereidingen gedaan voor het plaatsen van onze keuken. Dit was sloopwerk, het verleggen van leidingen, het maken van een koof met verlichting, stucwerk, schilderwerk, het leggen van vloertegels in de gang en de keuken en het plaatsen van plinten op de gehele benedenverdieping. Daarnaast heeft Jozef de hele zolder verbouwd. Deze onhandige bergruimte onder een gesloten kap heeft hij omgetoverd tot een prachtige zolder met twee kamers, een dakkapel over de hele breedte aan één zijde en een dakraam aan de voorzijde. Ook deze verbouwing is in zijn geheel door Jozef verzorgd: van het plaatsen van de dakkapel, het plaatsen van scheidingswanden en deuren tot de gehele afwerking zoals al het stucwerk, het plaatsen van schuifschotten voor berging, de verlichting, het plaatsen van radiatoren en het zetten van plinten.

Naast dat Jozef goed werk aflevert, communiceert hij ook erg prettig. Vanaf de offerte denkt hij mee en adviseert hij op zo’n manier dat je eigen ideeën er beter van worden. Ook tijdens de bouw communiceert hij heel helder over de voortgang, over te maken keuzes en over mogelijkheden om het eindresultaat nog beter te laten lijken. Daarnaast werkt Jozef ook nog eens erg netjes en wordt aan het einde van een werkdag alles netjes opgeruimd.

Het is echt prachtig geworden! Omdat Jozef zelf heel kritisch is op zijn eigen werk, is het resultaat super strak. We zijn heel erg tevreden en hebben geen twijfels over wie we bellen bij een volgend project: Jozefs Timmerwerken!